werkzaamhedenDe gemeente Wassenaar heeft besloten om geplande asfaltwerkzaamheden niet ‘s nachts maar overdag te gaan uitvoeren. Ook de werkzaamheden in het groenonderhoud worden aangepast i.v.m. de maatregelen rond het coronavirus.
Naar aanleiding van de verlenging van de coronamaatregelen en de verwachting dat de huidige situatie in Nederland langer gaat duren, heeft de gemeente Wassenaar  besloten om vanaf maandag 6 april tot en met vrijdag 17 april 2020 overdag werkzaamheden uit te voeren op de Van Cranenburchlaan, de Starrenburglaan en de Van Duivenvoordelaan in Wassenaar. De aangepaste informatie over wanneer welke straat wordt afgesloten vindt u op www.wassenaar.nl/asfalt.

Aangepast groenonderhoud
Eerder berichtte de gemeente Wassenaar dat het groenonderhoud in het dorp wordt aangepast vanwege het coronavirus. De medewerkers van het groenonderhoud werken de komende tijd in ploegendiensten. Dit in verband met de richtlijnen van het RIVM. Het groenonderhoud gaat wel gewoon door. Maar omdat de gemeente minder medewerkers tegelijk kan inzetten, is het onderhoud niet altijd op het niveau wat u gewend bent. Zodra het mogelijk is, worden de werkzaamheden weer op volledige sterkte opgepakt.