Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar
wassenaarOmdat meer mensen thuis zitten, is er een grote toename in de hoeveelheid (zwerf)afval in Wassenaar. Heel begrijpelijk roept dit ergernis en vragen bij inwoners op. Daarom heeft de gemeente Wassenaar de afgelopen periode extra maatregelen genomen. Prullenbakken in het centrum en verzamelcontainers worden vaker geleegd en er worden vaker rondes gereden om afval dat naast milieuparkjes is geplaatst op te halen.

Daarnaast houden de handhavers extra toezicht. De overlast proberen we op die manier zoveel mogelijk te beperken. Helaas verdwijnt hiermee niet alle overlast die door inwoners wordt ervaren.

De gemeente Wassenaar vraagt u daarom rekening te houden met elkaar en verantwoordelijkheid te nemen. Controleer of een verzamelcontainer daadwerkelijk vol zit, ook al ligt er afval naast. Voor afval dumpen is geen excuus. Dit veroorzaakt veel overlast, ook voor het milieu. Grofvuil kan aan huis worden opgehaald of naar de milieustraat worden gebracht.

Kijk voor meer informatie op de website van Avalex. De wachttijd voor de milieustraat is momenteel langer dan normaal door aangepaste regels. Houd hier rekening mee. Werkt u mee aan het schoonhouden van uw buurt? Als u zelf de handen uit de mouwen wil steken voor een schone buurt, dan kunt u zo nodig opschoonmaterialen als grijpers aanvragen via het klantcontactcentrum 14070. Alle hulp wordt erg gewaardeerd.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures