Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar
200626 Fotomodellen gezochtVoor de campagne ‘Word vriend van de Bibliotheek’ is Bibliotheek Wassenaar op zoek naar vrijwillige fotomodellen. Lijkt het je leuk om eens een echte fotoshoot mee te maken met een professionele fotograaf en jezelf straks terug te zien op de website, op de Facebookpagina, in een flyer of in het jaarverslag?

Misschien samen met je broer/zus, dochter/zoon, vader/moeder of met een vriend of vriendin? De bibliotheek zoekt nog fotomodellen voor de fotoshoot!
De bibliotheek is op zoek naar minimaal twee 30-plussers, twee 45-plussers, drie 65-plussers met minimaal twee kleinkinderen en twee 30-plussers met minimaal drie kinderen.

De shoots vinden plaats op maandagochtend 20 juli. Uiteraard krijg jij ook je eigen foto digitaal.
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer.

200626 Fotomodellen gezocht
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures