Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar
Wij zijn weer openBibliotheek en Filmhuis Wassenar zijn open en de medewerkers zien ernaar uit iedereen weer te mogen begroeten! Bijna alles is weer zoals je gewend bent. Lekker lezen, werken of studeren; boeken, films en tijdschriften uitzoeken; filmpje pakken in het Filmhuis en ook de activiteiten starten weer op!

Het Juridisch Spreekuur blijft vooralsnog digitaal; aanmelden kan via de website.

Filmhuis Wassenaar
Per 1 juli worden er weer films vertoond met een pauze. Het buffet gaat open en een drankje in de pauze is daardoor weer mogelijk. Vanaf 24 juli zijn er op woensdag- en vrijdagochtend jeugdfilms. Deze films draaien zonder pauze, maar voorafgaand aan de film kun je een snoepje of chips kopen aan het buffet. Filmkaarten zijn alléén verkrijgbaar aan de balie in Bibliotheek Wassenaar. Bekijk het filmprogramma op www.obvw.nl.

Op 1 juli opent men het Toeristisch Informatiepunt in Bibliotheek Wassenaar. Kom langs en je owrdt geholpen om de mooie omgeving te (her)ontdekken.
 
Heb je vragen? Loop even langs de balie.

Wat blijft: desinfecteer je handen bij binnenkomst en houd minimaal 1,5 meter afstand van medebezoekers, medewerkers en vrijwilligers.

Wij zijn weer open
 
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures