Art of Shopping 1Het centrum van Wassenaar staat van 5 t/m 13 september in het teken van 'The Art of Shopping'.

Winkelen én kunst
Het dorp wordt één grote ‘art gallery’ met allerlei vormen van (openlucht)kunst. In de diverse etalages zullen kunstwerken ten toon gesteld worden en vanaf de balkons in het dorp zullen musici hun muzikale bijdrage leveren.

Het Cultuuranker Wassenaar en ondernemersvereniging Centrum Management Wassenaar hebben dit initiatief genomen om zowel het culturele leven als het winkelen in Wassenaar nieuw leven in te blazen gedurende de coronacrisis.

Het volledige programma zal volgende week met een plattegrond in de media worden aangekondigd.

Wat is er al bekend?
Zaterdag 5 september zullen jachthoornblazers vanaf 13.00 uur het begin van ‘the art of shopping’ aankondigen. Het ensemble staat geposteerd bij de rotonde aan het begin van de Langstraat. Daarna zal om 14.00 uur de officiële opening plaats vinden door burgemeester Leendert de Lange en wethouder Lia de Ridder.

Via de diverse social media-kanalen en nieuwssites kunt u de komende tijd een voorproefje krijgen van wat er zoal op het programma staat.

De winkeliers willen u graag ontvangen in de veilige winkelomgeving van het sfeervolle dorp Wassenaar. Kunstenaars en musici zullen u zonder twijfel laten genieten van hun creaties en optredens.

Foto: kunstenaars Marjon Berkenfelder, Anja Jager en An-Christin Kaiser met Xander Piket (fotocredit: Trébol Producties)