Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar

virus 1812092 640Er is corona vastgesteld bij een van de spelers van het HGC Heren 1 team uit Wassenaar. Zowel de speler als een aantal van zijn teamgenoten zijn inmiddels in quarantaine.

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond heeft uitstel verleend voor de competitiewedstrijd tegen Den Bosch. Deze zou dit weekend worden gespeeld.

Aangezien de GGD het contactonderzoek nog niet heeft opgestart en dus nog niet heeft vastgesteld wanneer de quarantaine periodes aflopen, volgt de nieuwe datum zo snel mogelijk.

De quarantaine heeft geen gevolgen voor de teams die momenteel gecoacht of getraind worden door spelers van Heren 1. Mocht een speler in quarantaine zijn dan wordt zijn rol opgepakt door een van de andere spelers of trainers.

Het bestuur van HGC benadrukt dat alle nodige actie is ondernomen om eventuele besmettingen op de club te voorkomen. Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd tegen Den Bosch zal worden gespeeld.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures