Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar
gemeentewassenaar largeDe gemeenten Wassenaar en Voorschoten gaan het gezamenlijke ambtenarenapparaat weer helemaal verzelfstandigen. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Burgemeester Leendert de Lange van Wassenaar deelde het nieuws gisteravond mee aan de gemeenteraad. Een gedeeltelijke ontvlechting van de ambtenarenapparaten lag al langer in het verschiet. Van de zomer werd bekend dat meer dan de helft van de 350 ambtenaren weer bij de individuele gemeenten zou worden ingedeeld. Alleen ondersteunende taken als ICT en administratie zouden nog gemeenschappelijk worden gedaan, zo was het plan.

"Al werkenderweg kwamen we tot de conclusie dat het beter is om tot een totale ontvlechting over te gaan", aldus de Lange.

Wassenaar en Voorschoten hadden sinds 2013 een gedeeld ambtenarenapparaat, Werkorganisatie Duivenvoorde. Opzet daarvan was meer effici├źntie en besparing door gedeelde voorzieningen. In de praktijk bleek dat niet goed te werken, doordat de gemeente Wassenaar meer gericht is op de Haagse en de gemeente Voorschoten meer op de Leidse regio. De gezamenlijke werkorganisatie zal nu stapsgewijs helemaal worden afgebouwd.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures