Graaf Willem II clubhuisupdateGraaf Willem II Vac uit Wassenaar telt af naar het moment dat de aannemer het nieuwe clubhuis oplevert.

Nog zes weken te gaan en dan is het zover. Aannemer Den Dubbelden heeft een dubbele ploeg aan het werk om in de week van 9 november op te leveren.

De leveranciers van de keuken en de bar mogen twee weken voor de oplevering al beginnen met hun werkzaamheden. De kans dat het clubhuis ook daadwerkelijk in week 46 opgeleverd zal worden opgeleverd, wordt dus met de dag groter.

De enige tegenvaller die de club kent, is dat de naamstenen niet op voorraad zijn en dus ook niet op tijd kunnen worden geplaatst. Maar ook daar wordt met vereende krachten aan gewerkt om het zo spoedig mogelijk op te lossen.

De club wil intussen groepjes organiseren die de verschillende ruimtes gaan inrichten om het clubhuis snel na oplevering door de aannemer in gebruik te nemen. Diverse vrijwilligers van Graaf Willem hebben zich al aangemeld. Het inrichten en verhuizen van de tijdelijke kantine en opslag is best een flinke klus.