Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar heeft de mantelzorgers in Wassenaar deze week een verrassing bezorgd. Afgelopen dinsdag was namelijk de Dag van de Mantelzorg.

De stichting heeft honderden doosjes chocolade in het dorp gekocht. Deze zijn door een grote groep vrijwilligers dinsdag in heel Wassenaar verspreid onder alle mantelzorgers die bij SMO zijn aangemeld, samen met een bedankkaart.
Op deze manier konden de stichting hen toch bedanken voor hun enorme inzet, en hen laten weten dat er aan hen gedacht wordt.

SMO bedankt ook alle vrijwilligers die Wassenaar hebben doorkruist om alle doosjes chocolade dezelfde dag nog te bezorgen. "Jullie zijn toppers!" schrijft SMO op haar facebookpagina.

"Mantelzorgers bedankt! Hopelijk hebben we jullie hiermee een klein steuntje in de rug kunnen geven."

Bent u ook mantelzorger en wilt u zich aanmelden of meer informatie krijgen, dan kunt u bellen met Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar nr. 070 511 22 26 of mailen naar Ank Stout ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of David Keus ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).