In het RTL4-programma 'Kopen Zonder Kijken' was maandagmiddag het Wassenaarse gezin van Kelly en Ricardo te zien.

Zij wonen met hun zoontje Noah in een eengezinswoning in Wassenaar en zijn op zoek een huis voor de toekomst. Dat is met de huidige overspannen huizenmarkt echter makkelijker gezegd dan gedaan. Kelly en Ricardo hebben hun huidige huis inmiddels verkocht en zoeken nu naar het perfecte nieuwe huis. De nood is nu echt hoog, daarom hebben zij Martijn Krabbé en zijn team nu ingeschakeld.

In dit programma gaan stellen een huis kopen, zonder te kijken wat voor huis ze precies kopen. Deze stellen zijn al tijden op zoek naar een geschikt huis, maar kunnen zelf niets vinden. Daarom geven zij het het kopen van hun woning uit handen aan presentator Martijn Krabbé. De stellen krijgen hun huis pas te zien nadat de koopovereenkomst is getekend en Martijn en zijn team het huis helemaal hebben verbouwd.

Een aantal woonexperts gaan daarom het perfecte huis uitzoeken voor de kandidaten. De woonexperts zijn onder andere makelaar en taxateur Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes. Martijn en de deskundige proberen een woning te vinden die voldoet aan de wensen en het budget van het stel.

Kijk hier de uitzending terug bij RTL4.

Foto door Dmitry Zvolskiy via Pexels

Een eerdere versie van dit artikel vermeldde per abuis dat de uitzending dinsdagmiddag zou zijn