De Wassenaarse Stichting Nationale Dierenzorg (NDZ) heeft de winnaar bekend gemaakt van de fotowedstrijd voor het leukste (huis)dier van 2020. De winnaar ontvangt een fotoshoot van fotograaf Ashley Overduin plus een canvas van een foto.
In december lanceerde de Stichting Nationale Dierenzorg de fotowedstrijd met de gedachte dat als we toch allemaal nergens naar toe kunnen vanwege corona, we er dan maar het beste dichtbij van moesten maken. Via diverse online en sociale media kanalen werd een oproep gedaan om deel te nemen en de leukste foto van je (huis)dier aan te melden. Vervolgens kon hierop gestemd worden.

Duizenden mensen lieten hun foto’s en/of hun stem achter. Uiteindelijk kwam er een overduidelijke winnaar uit de bus, met een prachtige foto van een springende hond in herfstbladeren.

De winnaar krijgt als prijs een fotoshoot van onze huisfotograaf Ashley Overduin plus een canvas van een foto. De gehele top 10 ontvangt, zodra dit i.v.m. de coronamaatregelen weer mogelijk is, een uitnodiging voor een rondleiding in de nieuwe en oude gebouwen van Stichting Nationale Dierenzorg.

Stichting Nationale Dierenzorg is het dierenpension (honden & katten) en dagopvang voor honden in Wassenaar. Daarnaast heeft NDZ een asiel waar regelmatig honden & katten voor herplaatsing worden aangeboden. De Seniorenclub voor honden & katten is het oudste bejaardentehuis voor honden & katten. U ziet waarschijnlijk de Dierenambulances vaak rijden in de regio Wassenaar, Leidschendam – Voorburg.

huisdiervanhetjaar2020
Winnaar huisdier van het jaar 2020: Macy is gek op de herfst! Al die bladeren om mee te spelen.