Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit Wassenaar
Het bestuur  van de Stichting Gehandicapten Wassenaar (SGW) kent ieder jaar een Wassenaarse Toegankelijkheidsprijs toe aan een plaatselijk bedrijf of instelling die zich heeft onderscheiden op het geldende thema. De Week van de Toegankelijkheid stond dit jaar in het teken van toegankelijk recreëren. De prijs erd uitgereikt op vrijdag 2 november.

Mede gelet op de prachtige zomer en nazomer waarvan we dit jaar hebben kunnen genieten, viel de keuze voor de prijs op de gebroeders Eric en Marc Westgeest, exploitanten van het Parkeerterrein Zeelust aan de Wassenaarse Slag, die al tientallen jaren geheel vrijwillig zorg dragen voor de uitgifte en het onderhoud van de strandvoorzieningen van de SGW, zoals speciale 'strandrolstoelen'.

De Wassenaarse Toegankelijkheidsprijs is een wisselprijs, bestaande uit een keramiekbord dat destijds beschikbaar is gesteld door Mieke van den Berg.
De prijs werd onder het genot van een kopje koffie uitgereikt door scheidend voorzitter van de SGW Herman de Bruijn uitgereikt.