Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Sport nieuws
Girlsocceracademy 01Paola van der Veen, trainster RKAVV MO15 en RKAVV MO19, start samen met haar zus Yvette haar eigen voetbalschool 'Girl Soccer Academy' op het terrein van RKAVV in Leidschendam. Profiteer van de ruime ervaring die zij hebben opgedaan in Amerika en de Nederlandse Eredivisie.

Floris en RighardtDe Voorburg Cricket Club verloor zondag van Sparta in Capelle a/d IJssel.

Nathan AkVoetballer Nathan Aké die zijn carrière begon bij het Voorburgse Wilhelmus en nu uitkomt voor Bournemouth staat op het punt overgenomen te worden door de Engelse topclub Manchester City. De Nederlandse verdediger gaat voor zo'n 45 miljoen euro de stap maken naar de topclub en blijft zodoende behouden voor de Premier Leaque.

afficheSVVHet voetbalseizoen wordt zaterdag 1 augustus geopend met de traditionele wedstrijd SVC’08 uit Wassenaar en SVV Scheveningen.

hofstadcup1De organisatie van de Hofstad Cup heeft met pijn in het hart besloten om de 4e editie te annuleren. Het hockeytoernooi vindt normaal gesproken plaats op de laatste zondag voordat de competitie weer begint.

Cartouche Vriendenloterij 1Hockeyvereniging Cartouche is de succesvolste deelnemer van de Nationale Belmaanden van de VriendenLoterij in juni.

AryanDuttDe wedstrijd van Voorburg Cricket Club tegen het in 2020 honderd jaar bestaande Excelsior’20 was vooraf betiteld als een clash van de jongelingen. 

Open Golfdag KievitenEr komt dit jaar toch nog een open golfdag op Kieviten. In de praktijk blijken open golfdagen een belangrijke gelegenheid om nieuwe golfleden te werven. Op zaterdag 15 augustus kan iedereen tussen 14 en 17 uur kennismaken met golf en de golfbaan en daarbij ook de clubsfeer proeven.

WilhelmusDe bekerindeling voor vv Wilhelmus 1 uit Voorburg is bekend en het vlaggenschip van de club ontmoet in de beker drie leuke opponenten. De wedstrijd tegen Forum Sport betreft een ouderwetse Leidschendam Voorburg derby. Het elftal van Dennis den Turk bleek vorig jaar in dezelfde beker een maatje te groot. Forum Sport speelt in de zaterdag 1e klasse.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures