Catch Lions aspirantenCatch uit Voorburg en Red Lions uit Rijswijk zijn samen twee softbaljeugdteams gestart onder de naam Catch Lions.

Hiermee is het voor jonge softbalsters in de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar nu ook mogelijk om deel te nemen aan de softbalcompetitie.

Afgelopen zaterdag speelden Catch Lions pupillen, het jongste team, tegen het sterke Birds uit Zoetermeer. Een spannende, leuke wedstrijd die uiteindelijk eindigde met 9-8 in het voordeel van Catch Lions. Ook Catch Lions aspiranten speelde een mooie wedstrijd tegen Adegeest uit Voorschoten en wonnen die met 17-12. 

Normaliter loopt de competitie van Catch van begin april tot oktober, met uitzondering van de zomervakantie. Tijdens het seizoen kunnen leden gewoon instromen.

Dit jaar is er een verkorte competitie tot half oktober. Er is in beide teams ruimte voor meer speelsters.

Over Catch
Catch is binnen de regio Haaglanden een sportvereniging die uitdagende sportieve- en sociale activiteiten aanbiedt, gericht op honk- en softbal. Catch investeert duurzaam in vrijwilligers, leden en de maatschappij. Wij bieden een veilige en sociale omgeving waar iedereen tot zijn recht komt en gewaardeerd wordt voor de prestaties die hij levert voor de vereniging.