Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging RKAVV uit Leidschendam van donderdag 29 oktober was er voor het eerst in de geschiedenis van RKAVV een online vergadering met de leden.

Dit was de beste oplossing in de huidige coronacrisis. 
Men was getuige van appeltaart etende leden, mooie achtergronden, af en toe wat echo’s, leden die er tussen probeerden te komen wat dan niet snel genoeg lukte, maar uiteindelijk toch wel hun ei kwijt konden.
De 10% contributieverhoging, bij aanvang van dit seizoen, is met terugwerkende kracht aangenomen. Wendy Verhage is nu formeel penningmeester geworden, nadat zij deze werkzaamheden het afgelopen jaar al als interim heeft verricht. Marcel Riemen is aangenomen als bestuurslid voetbalzaken en gaat dit doen samen met John Stolk. Sandy van Rijn heeft samen met Ronald Vader de kas gecontroleerd. Ronald gaat deze ook dit seizoen weer doen en nu samen met Tessy.

De online ALV werkte prima bekeken vanuit het oogpunt van corona. Echter vergeleken met een “normale” ALV is een niet-online ALV natuurlijk vele malen beter. RKAVV spreekt de hoop uit dat als corona het toelaat, weer snel met de leden bij elkaar kunnen komen om het normale verenigingsleven weer op te pakken. Niet alleen op het veld en in de zaal maar ook in ons nieuwe clubhuis!