Voetbalvereniging Sport en Vriendschap (SEV) uit Leidschendam heeft sinds kort een nieuwe shirtsponsor. Adviesbureau JMJ Bouwmanagement BV mag haar naam de komende twee seizoenen op het shirt van de selectie laten prijken. Afgelopen week werd het shirt officieel door Rob Tetteroo van JMJ Bouwmanagement aan aanvoerder Wessel van Huizen overhandigd.

Het adviesbureau was al meerdere jaren ‘Kasteelheer’ bij SEV. Dat is een samenwerkingsconstructie waarbij meerdere bedrijven met elkaar samen de hoofdsponsor zijn. Met deze shirtsponsoring is de samenwerking verder uitgebreid en is SEV weer verzekerd van extra inkomsten in deze gekke tijden. Door corona hebben clubs minder inkomsten doordat er geen competitie is en de kantines gesloten zijn.

Ook dat was een belangrijke reden voor Tetteroo om de shirtsponsoring op zich te nemen: “Juist nu er niet gevoetbald wordt is het belangrijk dat we als bedrijven een stap extra zetten om onze lokale clubs en verenigingen te helpen”. 

Trainingen
Het is nog onduidelijk wanneer er bij amateurclubs weer gevoetbald kan worden. Momenteel kan er door de selectie alleen getraind worden en met in achtneming van voldoende afstand. Aanvoerder Wessel van Huizen:  ”Het is helaas niet anders, het enige wat we momenteel kunnen doen is hard trainen zodat we straks goed voor de dag komen als de competitie weer start. We kunnen dan ook niet wachten totdat we het veld op kunnen met dit nieuwe shirt!”

JMJ Bouwmanagement
JMJ Bouwmanagement BV is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau, opgericht in 1993 en is gevestigd in Den Haag. Rob Tetteroo is al jaren een bekend gezicht in Leidschendam en in het bijzonder bij SEV.

Foto: SEV