Naast zondagvoetbal start de Leidschendamse voetbalvereniging RKAVV ook op zaterdag met prestatievoetbal. Vanaf komend seizoen (het 100-jarig jubileumseizoen) start RKAVV met prestatievoetbal op de zaterdag.

Het aantal seniorleden op de zaterdag is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Met het nieuw op te richten zaterdag 1 voorziet RKAVV in een behoefte die leeft bij de zaterdag senioren. RKAVV is daarom per direct op zoek naar een hoofdtrainer, assistent trainer, leiders, verzorger, vlaggers, sponsorenen natuurlijk het belangrijkste: keepers en veldspelers op de verschillende posities. Er wordt gestart in de laagste standaard klasse.

Overschrijvingsdatum
Voor spelers die momenteel elders actief zijn is het van belang om vóór de overschrijvingsdatum van dinsdag 15 juni 2021 helderheid te hebben. Bij belangstelling of vragen kan men zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen met Rob de Munck. Dit geldt voor huidige leden, oud-leden en spelers die nu elders actief zijn.

Zondagvoetbal
Het zondagvoetbal, RKAVV 1 en O23, wordt onverminderd in stand gehouden.

De zaterdag 1 selectiecommissie staat o.l.v. Frank den Elzen.