×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Afgelopen vrijdag hebben AVGV jongens en meiden in turnhal Cascade in Voorburg een wedstrijd torenbouwen gehad, met erg leuke resultaten. De AVGV-recreatiegroepen sloten het turnseizoen af met een wedstrijd torenbouwen met de schuimblokken uit de valkuilen van turnhal Cascade. 

Schoonmaak
De turnhal heeft twee bakken met duizenden schuimblokken, zodat turners veilig kunnen landen bij allerlei oefeningen. Die bakken moeten jaarlijks leeggemaakt worden voor schoonmaak en onderhoud. De energieke turners (t/m 12jr) hebben hierbij goed geholpen door eerst alle blokken uit de kuilen te halen, zodat de beheersstichting SSLV de kuilen kon schoonmaken.

Blokkenbouwen
Het leukste van de avond kwam daarna: de wedstrijd blokkenbouwen. De kids gingen enthousiast aan de slag en maakten de mooiste bouwwerken. Met allerlei lekkernijen erbij werd het een prachtig afsluitingsfeestje van het seizoen.

Afscheid
Maar ook afscheid van AVGV want in het nieuwe seizoen gaan de gymnastiekverenigingen AVGV, Gymnova en SOS samen als LV Gymnastics, een krachtige vereniging met nieuw elan.

Foto: AVGV