×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Forum Sport speelde afgelopen zaterdag haar eerste oefenwedstrijd tegen zaterdagtweedeklasser Te Werve.

Zowel het trainersduo den Turk-L’Ami van Forum Sport als trainer van Oostrom-Soede van Te Werve gebruikten dit duel vooral om zoveel mogelijk spelers aan het werk te zien.

1-0
De eerste helft speelden er aan beide kanten de meeste potentiële basisspelers. Forum Sport was de iets betere ploeg en kwam in de 19e minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Pierre Bom.
Er waren voldoende mogelijkheden om de voorsprong te vergroten maar het vizier bij de voorwaartsen stond niet op scherp.

Ook Te Werve kreeg kansen. De technisch vaardige ploeg voerde de combinaties soms net te ver door waardoor op het laatste moment de aanval werd afgebroken.

Doelpunten
Na rust aan beide kanten veel invallers. Bij Forum Sport zelfs negen. Het spel werd er wat rommeliger door. Nog twee doelpunten aan Voorburgse kant. Zij kwamen op naam van Orlando Agues Ribeiro in de 72e minuut en Lorenzo Seymonson in de 79e minuut (assist Martijn Brummer). Vlak voor tijd scoorde Te Werve tegen.

De goed leidende scheidrechter Wim Hoonhoudt floot na precies negentig minuten voor het eindsignaal, waarna de aanwezige toeschouwers nog volop van het mooie weer konden genieten.

Tekst: Jean Nederlof
Beeld: Ap de Heus