×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Komende zaterdag zal weer het succesvolle Haagse Voetbalhistorie-toernooi worden gehouden op het sportcomplex van V.U.C. aan 't Kleine Loo te Den Haag.

Zo'n vijftig teams nemen deel namens verenigingen die inmiddels zijn opgeheven of gefuseerd. Het wordt zodoende een voetbaldag vol nostalgie, met een weerzien van al die voetballers uit de 'tijd van toen'. Het toernooi biedt daardoor een prima gelegenheid gezamenlijk mooie verhalen op te halen.

Midvliet TV
Uit Voorburg zullen teams van voormalige clubs DEVJO en TONEGIDO in het krijt treden. DEVJO fuseerde in 1998 met SV Voorburg tot Forum Sport. VSV TONEGIDO werd in 2010 opgeheven vanwege een gebrek aan financiële middelen en jonge aanwas.

Aanvang van het toernooi is om 12.00 uur; het eindigt circa 18.30 uur. Midvliet TV maakt opnames van het toernooi, uiteraard met het oog op de eigen lokale teams.

Stichting
Het toernooi werd in 2010 geïntroduceerd door initiatiefnemer Rob Pronk. Dit jaar is De Haagse Voetbalhistorie officieel een stichting geworden. Het bestuur bestaat naast Rob Pronk uit Marcel Koning en Wesley Sturrus.

Website
De website Dehaagsevoetbalhistorie.nl bestaat inmiddels veertien jaar. Neem eens een kijkje. Mocht u informatie hebben over een vereniging die is opgeheven stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Devjo logo

 

DEVJO ging in 1998 op in Forum Sport