Na verschillende locaties in Leidschendam-Voorburg te hebben bestudeerd heeft het college afgelopen week een voorstel aan de gemeenteraad gestuurd voor een nieuw aan te leggen accommodatie op sportpark Westvliet.

Op Westvliet is ruimte is voor een rugbyveld en zes beachvelden. Beachvolleybalvereniging VOLEVO hoopt van harte dat de gemeenteraad instemt met deze voorstellen om een langgekoesterde wens van de club in vervulling te laten gaan.

VOLEVO heeft al jaren de ambitie om uit te breiden met een beachvolleybaltak. Beachvolleybal is populair en groeiende. En VOLEVO heeft al verscheidene nationale en internationale top- beachvolleyballers voortgebracht. Er bestaat een toenemende behoefte bij de leden om het hele jaar door te kunnen volleyballen. Nu moeten zij nog een of enkele keren per week naar Scheveningen, het ene beachveld in het Beatrixkwartier of andere locaties in Den Haag afreizen. Met de aanleg van de beachvelden op de nu voorgestelde locatie op Westvliet denkt VOLEVO voor de komende tijd in een grote behoefte van Leidschendammers en Voorburgers, maar ook Hagenaars te kunnen voorzien.