Sinds een paar jaar heeft de Voorburgse hockeyclub Cartouche een eigen blaashal om ook in de winter door te kunnen hockeyen, de Cartouche Dome.

Sinds een paar weken is deze hal voorzien van een meterslange banner van één van de sponsoren van Cartouche: Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands.

“Vorig jaar is het zaalhockeyseizoen door de coronamaatregelen helaas niet doorgegaan. Daarom zijn we zeer verheugd dat we dit winterseizoen onze Dome wel hebben kunnen opbouwen”, zegt Sander Kernkamp, voorzitter Cartouche. “En deze keer met een prachtig spandoek aan de buitenkant. Cartouche mag zich gelukkig prijzen met een trouwe groep sponsors die al jaren bij de club betrokken is. Jumbo is er daar één van. We hebben onze hal inmiddels met trots omgedoopt in de Jumbo Dome.”

Edward Koornneef, eigenaar van Jumbo Foodmarkt Koornneef Mall of the Netherlands: “We geloven erg in maatschappelijke betrokkenheid. We zijn heel blij met Cartouche. Het is een grote club met een goede inbedding in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Onze samenwerking stopt overigens niet met de banner. In februari gaan we bijvoorbeeld ook samen een spaaractie voor hockeyplaatjes opzetten.”

Hockeyclub Cartouche is de grootste buitensportclub van Leidschendam-Voorburg. Met zo’n 2.000 leden van 7 tot 75 jaar is het één van de grootste hockeyclubs in de omgeving. Cartouche Heren 1 speelt in de Promotieklasse en Dames 1 in de overgangsklasse.