Op zaterdag 3 september kunnen de inwoners van Leidschendam-Voorburg bij VVV genieten van een tafeltennistoernooi op eredivisieniveau met een aantal buitenlandse deelnemers.

Ook een sfeermakers van eerdere edities zijn van de partij!

Het VVV Top 12-toernooi heeft inmiddels een landelijk goede reputatie vanwege de perfecte organisatie, het goede niveau en de geweldige sfeer. Om ook deze editie tot een succes te maken zijn smaakmakers van eerdere edities uitgenodigd, alsmede enkele sterke spelers uit België. Ook treden enkele spelers van ‘lokale kweek’ aan: Mattijs van der Heiden van VVV Team 1 en oud-VVV-ers Nolan Schultz en Patrick Bruijne, die inmiddels elders eredivisie spelen.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor De Boer Maatwerk in Keukens. Dit bedrijf stelt zelfs geldprijzen beschikbaar voor de winnaars en een aantal lokale sponsoren biedt verdere financiële en materiële ondersteuning. Dit toernooi is een prima gelegenheid voor inwoners van onze gemeente en zeker ook voor jeugd om te zien wat het verschil is tussen camping-pingpong en eredivisietafeltennis en er wordt dan ook veel publiek verwacht.
Het toernooi vangt aan om 10:00 uur aan de Van Ruydaellaan 95. De toegang is gratis. De halve finales worden om 16:00 gespeeld en de finale om 17:00.

Kijk op de Facebook pagina VVVTafeltennis of op www.ttv-vvv.nl voor nadere informatie.

(foto: Michel de Boer die een vorige Top-12 won - foto: Remco Bruijne)