Zaterdag speelde bij tennisvereniging VVV het vierde De Boer Maatwerk in Keukens Top-12 toernooi.

In de finale versloeg Milo de Boer de Belgische Nicolas Schenkel, van wie hij in de poule nog had verloren. Een feestelijk moment omdat het toernooi samenviel met het 75-jarig bestaan van VVV.

Milo de Boer is een opvallende winnaar. Hij is de talentvolle zoon van oud-Nederlands kampioen Michel de Boer, die de Top-12 eerder had gewonnen. Dat vader en zoon dit toernooi beiden op hun naam schrijven, is uniek. In aanloop naar de finale waren de halve finales spannend. Joey Boekkooi trad aan tegen Milo en de eerste game was meteen close: 18-16 in de verlenging. Pas de vijfde en laatste game bracht winst voor De Boer. Ook de andere halve finale was spannend: Pieter van den Berg capituleerde pas bij 11-9 in de vijfde game tegen Nicolas Schenkel.

De finale was daarmee een Nederland-België tussen twee jonge spelers.
Milo won met 4-0 maar dat was allesbehalve vanzelfsprekend. Nicolas had al zijn partijen gewonnen, inclusief die tegen Milo. De partijen in de poule en halve finale eisten echter hun tol van de Belg. Zodoende kwam Nicolas niet meer tot zijn maximale niveau en Milo won overtuigend.

Grote winnaar was het publiek, dankzij de opperbeste sfeer.