RKAVV en hoofdtrainer Maurizio Ceccucci gaan na zes seizoenen uit elkaar. Dat maakte de Leidschendamse voetbalvereniging woensdag 4 januari bekend. 

RKAVV kijkt terug op een mooie periode met Maurizio als hoofdtrainer. In de afgelopen zes jaar veranderde RKAVV van een degradatiekandidaat in een potentiële kampioenskandidaat.Samen met zijn staf heeft Maurizio een aanvallende en attractieve speelwijze ontwikkeld waarin het publiek regelmatig werd getrakteerd op mooie wedstrijden. Vele spelers uit de eigen jeugd maakten in deze periode hun debuut in RKAVV 1. Samen met technisch manager Rob van Pruijssen heeft Maurizio vele randzaken geprofessionaliseerd, waaronder de introductie van de videoanalyse.

Hoofdtrainer plus
Naast het trainerschap van RKAVV 1 betekende Maurizio meer voor de club dan alleen het voetbal. Tijdens de coronapandemie bedacht hij de maaltijdbezorgingen bij ouderen die op één of andere manier verbonden waren met RKAVV. Ook was hij de aanjager van het verstevigen van de relaties met de WIJZIJNRKAVV-partners.

Ceccucci vertrekt na de zomer. Het is een uitgesproken wens van Maurizio om met een prijs afscheid te kunnen nemen van RKAVV, om zo een goede en gezonde basis achter te laten voor de toekomst van RKAVV.