Dubbel succes voor Dames 1 van volleybalvereniging VOLEVO uit Leidschendam-Voorburg. VOLEVO Dames 1 pakt ook de beker!

Niet alleen competitiekampioen met promotie naar de 2e divisie maar nu ook winnaar van het bekertoernooi regio West tot en met de 3e divisie.

Afgelopen zaterdagavond trof VOLEVO Dames 1 de competitierivaal Dosko uit Stolwijk voor de bekerfinale. Eerder incasseerden de VOLEVO Dames tegen Dosko een jammerlijke competitienederlaag van 0-4. VOLEVO had dus iets goed te maken en startte daarom extra gemotiveerd. Toch moest VOLEVO de eerste setwinst met 25-27 overlaten aan een goed opererend Dosko waarvan vooral de hoofdaanvalster sterk speelde vanuit het achterveld.

Maar VOLEVO liet zich niet van de wijs brengen en sleepte met een ontketende aanvoerster de 2e set binnen met 25-22. Dosko geloofde nog in de overwinning en sloeg met harde aanvallen van zich af. Het mocht niet baten want mede dankzij de uitstekende setups van de VOLEVO spelverdeelster werd het 25-17 in de 3e set. Een serie mooie aanvallen en goed geplaatste ballen van VOLEVO zorgden tot slot voor de eindzege: 25-14 in de 4e en laatste set.

En zo kon VOLEVO Dames 1 de felbegeerde beker mee naar huis nemen!