Het bestuur van V.M.H.C. Cartouche is verheugd te kunnen mededelen dat Cartouche Heren 1 een nieuwe hoofdtrainer-coach heeft gevonden.

Robbert Groeneveld gaat deze functie vervullen met ingang van komend seizoen.

Robbert is woonachtig in Voorburg en is geen onbekende van Cartouche. Hij heeft als coach een aantal jaren Cartouche JA1 op landelijk niveau begeleid. Als speler is hij begonnen bij de jeugd van HDM en daarna heeft hij gespeeld bij Cartouche Heren 1.

Afgelopen zes jaar coachte Robbert Heren 1 van Alphen. Met Alphen is hij gepromoveerd van de 2e klasse naar de overgangsklasse. Daarnaast won hij de befaamde Silvercup. Afgelopen zaalseizoen werd hij met HDM heren 1 zaalkampioen van Nederland.

Robbert volgt Michiel van der Struijk op die na 3 seizoenen afscheid neemt en zich na 35 jaar Tophockey gaat richten op een maatschappelijke carrière.

Marco Alewijnse, bestuurslid Tophockey: "We zijn er als bestuur bijzonder trots op dat Robbert zich verbindt aan Cartouche. We zijn ervan overtuigd dat hij met zijn drive en passie Cartouche Heren 1 verder kan helpen in het behalen van onze ambitieuze doelstelling om weer mee te doen in het linkerrijtje van de promotieklasse. Tegelijkertijd danken we Michiel die zich jarenlang met hart en ziel voor onze club heeft ingezet.”


Foto boven dit bericht: Marco Alewijnse en Robbert Groeneveld