De feestelijke seizoensafsluiting voor de onderbouw van voetbalvereniging SEV in Leidschendam is afgelopen weekend volledig in het water gevallen. 
Gelukkig niet door het slechte weer, maar door het speciale watervoetbalveld dat voor de gelegenheid was neergelegd. 

De kinderen vermaakten zich met diverse activiteiten. Voor de kleinste was er een springkussen. Er kon punten geschoten worden op het speciale gatendoek. Maar de grootste lol hadden de jongens en meisjes in het speciale watervoetbalveld. Door een paar centimeter water in dit veld waren de acties spectaculair. En de kinderen drijfnat. Om af te koelen van al deze actie konden ze ook nog onbeperkt Slush tappen.

Het organiseren van zo’n mooie seizoensafsluiting kan niet zonder sponsoren. En gelukkig heeft SEV er een paar die de jeugd een warm hart toedragen. 

Nu is het tijd voor vakantie. Eind augustus beginnen de trainingen weer voor de jeugd en start ook de competitie weer. In de tussentijd kunnen nieuwe leden zich blijven melden via de website www.sev-voetbal.nl. Vragen kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Door: Karin van der Spek
Bron en foto: persbericht SEV