Met 70 deelnemers was de honkbal clinic van Kalian Sams op woensdag 6 september een groot succes.

Jonge honkballers, softballers en hun vriendjes werden ontvangen op HSV Catch om daar een training te volgen van oud professional en international Kalian Sams, een honkballer die voor velen een rolmodel is.
Tijdens de clinic kregen de spelers training in gooien, vangen en slaan. Daarna stond er in mum van tijd een lange rij om op de foto met Kalian te gaan en een handtekening op honkbal of pet te laten zetten. Zo’n kans krijgt de jeugd namelijk niet vaak.

“Dit overtreft onze verwachtingen en met 70 deelnemers hebben we de meest succesvolle clinic uit de reeks die Kalian bij de verschillende vereniging geeft. Hopelijk heeft deze clinic een positief effect op onze vereniging en op onze mooie sport in het algemeen“ aldus een tevreden Adriano Rombolini, voorzitter van de Technische Commissie van HSV Catch.

Sams komt oorspronkelijk uit Den Haag en heeft een flinke staat van dienst. Hij speelde professioneel honkbal in USA, Mexico en Canada en won in 2011 met het nationale team de WK honkbal in Panama.
De samenwerking tussen de KNBSB en sponsor Taco Mundo maakt deze clinics mogelijk. Op lokaal niveau worden de clinic door de lokale vestiging mogelijk gemaakt

Over Catch
Catch is binnen de regio Haaglanden een sportvereniging die uitdagende sportieve- en sociale activiteiten aanbiedt gericht op honk- en softbal. Catch investeert duurzaam in vrijwilligers, leden en de maatschappij. Wij bieden een veilige en sociale omgeving waar iedereen tot zijn recht komt en gewaardeerd wordt voor de prestaties die hij levert voor de vereniging.


Door: Peter van der Aar.
Bron en foto's: persbericht HSV Catch

Catch kalian sams tijdens clinic