De start van het nieuwe seizoen is voor veel sportende kinderen toch altijd een spannend moment. Een hogere klasse, nieuwe teamgenootjes of sowieso de allereerste echte wedstrijd.

Genoeg redenen om van puur enthousiasme al dagen wakker te liggen.

Het aantal jeugdleden bij SEV groeit fors. Daardoor zijn er dit seizoen flink meer jeugdteams aangetreden in het voor SEV kenmerkende groen-witte tenue. Zowel op het thuishonk aan de Kastelenring in Leidschendam als bij de uit-wedstrijden spatte het enthousiasme er bij de spelers vanaf. Dat het enthousiasme niet altijd leidt tot een klinkende overwinning mag de pret niet drukken. Zeker bij de jongste jeugd is het plezier in het spel belangrijker dan het uiteindelijke resultaat.

Open Jeugd Training
SEV heeft nog plek voor nieuwe, enthousiaste spelertjes. Zowel beginners als voetballers met ervaring zijn meer dan welkom om een keer mee te trainen. Binnenkort staat er zelf een speciale Open Jeugd Training op het programma waar iedereen vrij aan kan deelnemen:

Wat: Open Jeugd Training bij voetbalvereniging SEV
Wanneer: woensdag 27 september, 17:00 – 18:00 uur (inloop vanaf 16:30 uur)
Waar: Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam
Voor wie: jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar
Toegang: gratis


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdvoorzitter Remco Frerichs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bezoek ook onze website sev-voetbal.nl voor updates en aanvullende details.

Over voetbalvereniging SEV
Voetbalvereniging SEV is een levendige en gastvrije club in Leidschendam met een rijke geschiedenis in het jeugdvoetbal. SEV is trots op zijn enthousiaste trainers, betrokken ouders en gedreven spelers. De club biedt een stimulerende omgeving waar jonge voetballers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben in een positieve sfeer.

Door: Peter van der Aar.
Bron en foto's: persbericht SEV.

SEV Foto 2
SEV Foto 3
SEV Foto 4
SEV Foto 5