JamieOp woensdag 4 novmer tussen 18:00 en 19:00 uur kun je luisteren naar de herhaling van het programma waarbij zangeres Jamie te gast is in Click Track bij Midvliet FM. Deze 25-jarige Zoetermeerse zangeres, bekend van het populaire SBS programma ‘Bloed, zweet en tranen’, is een echt podiumbeest en zingt al tien jaar met veel plezier en enthousiasme in de coverband 4,5 MEN.

Jamie werkt met boekingsbureau Evenemento uit Voorburg en is sinds twee jaar ook te boeken als soloartiest. Presentatrice Marian Pijnaker praat met haar over haar muzikale carrière en Jamie laat met drie nummers horen wat zij in huis heeft. Haar favoriete muziekstijlen zijn rock, soul en pop & blues. Het belooft weer een swingende uitzending te worden.

Ron en Debbie Lammers stellen voor de tweede keer een songwritersessie ter waarde van € 350,00 beschikbaar voor nieuw talent. Een eigen geschreven lied voor de winnaar, geproduceerd, incl. demo opname in de geluidsstudio. Deelnemers kunnen zich nog tot 31 oktober voor deze wedstrijd aanmelden door een recente opname met motivatie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdag tussen 18.00 tot 19.00 uur bij Midvliet FM. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma. Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium.

Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant en in elke uitzending is er veel ruimte voor nieuw talent! Click Track is de ene week live te beluisteren. De andere week hoor je een herhaling.

Jamie