Op 22 november om 12:30 uur zijn Philip en Rosita van de formatie Standaard te gast in Kakafonie  om de nieuwe single 'Eén Op Oneindig'/'One In A Million' en ‘Our love feels like a mess’ te laten horen.
Sinds 2016 vormen Philip en Rosita het muzikale duo ‘Standaard’. Er zijn inmiddels meerdere singles en videoclips verschenen, waaronder het bekende zomernummer ‘De Zomer Is Van Ons’ (2017), Jij en Ik (2018), naar Spargo’s super-hit ‘You And Me’ (1980) en ‘Doe Ik te Jong’ (2017). De muziek van Standaard kenmerkt zich door een groovy, funky, swingende popsound. Daarin zijn invloeden uit disco, 90’s Club en EDM te horen.

In 2019 was ‘Just Try Love Again’ tot nu toe het meest succesvolle nummer met plays over de hele wereld. De teksten zijn in het Nederlands en het Engels, waarbij het leven, de liefde en relaties de rode draad vormen. ‘Je wordt gepakt door hun lekkere funky swing en kenmerkende sound’, zoals een fan onlangs aangaf. Diverse radiostations geven aan dat ‘deze funky popsound er momenteel niet is; heel eigen en toch herkenbaar’. Een mooi compliment.

De muziek is multipurpose: lekkere funky, dancy sound voor diverse gelegenheden, van radio tot festival, van lounge tot café en van bedrijfsfeest tot beachparty. Rosita en Philip vullen elkaar in de nummers op pakkende wijze aan en stralen energie uit op het podium.

Op zondag 22 november om 12:30 uur hoor je een gesprek met Philip en Rosita van Standaard en uiteraard hoor je muziek van dit duo.