Rond half twee op 29 november is Ronnie Mitchell te gast in Kakafonie om zijn nieuwe single te laten horen.
De in Den Haag geboren en getogen Ron van Vliet, beter bekent als Ronnie Mitchell komt na al diverse singles gemaakt te hebben nu met een prachtige nieuwe single ‘1 Minuutje van je tijd'.

Deze single heeft hij gemaakt met zijn zoon die afstudeerde aan het conservatorium als producent en muzikant. De tekst heeft Ron zelf geschreven. Het oorspronkelijke nummer is in de 60’s door Tom Jones uitgebracht. Het geheel is in een nieuw muzikaal jasje gestoken en heeft geresulteerd in een mooi Nederlandstalig luisternummer. De Hazes invloeden zijn hier wel herkenbaar gebleven. De clip is opgenomen in het mooie Scheveningen en vertelt het hele verhaal.

Ronnie Mitchell is een zanger die zijn roots heeft uit het Haagse popcircuit. Hij heeft jarenlang in diverse bands gespeeld en gezongen (o.a Between, Hooks, Crash, Daytona en tegenwoordig in Ravage). Ronnie Mitchell is ook niet onbekend in het bruiloften- en partijencircuit. Ron is thuis in verschillende stijlen van muziek, maar zijn hart ligt bij de Nederlandstalige rock and roll, waarin Elvis, Tom Jones en André Hazes zijn grote invloeden zijn. Toch heeft hij zijn eigen stijl en stemgeluid.

Op zondag 29 november om 13:30 uur is Ronnie Mitchell te gast in Kakafonie. Natuurlijk hoor je ook zijn muziek.

Ronnie Mitchell hoes