Iedere werkdag kun je luisteren naar 'Met Suiker en Melk' bij Midvliet FM. Het programma brengt de favoriete muziek van bedrijven, instellingen en stichtingen in onze regio. Het format is een knipoog naar het bekende radioprogramma ‘Arbeidsvitaminen’.

Het programma 'Met Suiker en Melk' is iedere werkdag te beluisteren tussen 10:00 en 10.30 uur bij Midvliet FM en wordt gepresenteerd door Gerard van der Meij, Rob Hekman en René Marquard. 

In week 50 worden van de volgende instellingen en personen verzoeken gedraaid.

Maandag 7 december: Bridge School Haaglanden voor bridgeles en -cursussen.
Dinsdag 8 december: Bas Reijnders uit Voorburg voor personeel Medisch Maastricht.
Woensdag 9 december: Creasi Dance en Evenementen; verzorgt danslessen, workshops, cursussen en evenementen in Leidschendam Voorburg.
Donderdag 10 december: Stichting Talentenloods Voorburg; heeft als doel om kinderen te stimuleren eerder met hun talent aan de slag te gaan.
Vrijdag 11 december: Edwin van de Graaf (Leidschendammer en scheidsrechter betaald voetbal)

Inmiddels hebben veel bedrijven, instellingen, stichtingen en andere werkomgevingen enthousiast aangegeven mee te willen doen. De favoriete muziek uit uw organisatie op de radio? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef vijf favoriete nummers door met de naam van de organisatie.