Op 16 december tussen18:00 en 19:00 uur kun je luisteren naar de herhaling van Click Track van 9 december. In die uitzending maakten Debbie Hulskamp en Ron Lammers de winnaar van de tweede songwriter-contest bekend in Click Track bij Midvliet FM.

Een moeilijke keuze voor producersteam Hulskamp-Lammers die uit zes talenten een winnaar moeten gaan kiezen. Op woensdag 30 september waren Caela Weerman en Ailany Ton al te gast bij Click Track en op 25 november lieten ook Anique Nazloomian, Danitia Buitelaar, Dulcey Voskuijl en Mandy Piket hun muzikale talent goed horen.
Zij strijden om een songwritersessie ter waarde van € 350,00. Deze unieke prijs werd beschikbaar gesteld door singer-songwriter Debbie Hulskamp en geluidstechnicus Ron Lammers.

Een eigen geschreven lied voor de winnaar, geproduceerd, incl. demo opname in de geluidsstudio. De zes genoemde kandidaten werden hiervoor geselecteerd en Debbie en Ron maken op 9 december live in de uitzending bekend wie er met deze mooie prijs naar huis gaat. De winnaar is daarmee tevens de muzikale gast!

Ook Jay in den Bosch schuift dan nog even gezellig aan. Hij won in maart de eerste songwriter-contest en vertelt over de mooie kansen die hij sindsdien heeft gekregen en hoe snel het kan gaan met de juiste attitude en inzet. Het belooft dus weer een muzikale avond te worden!

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdag tussen 18:00 tot 19:00 uur bij Midvliet FM. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma. Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium.

Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant en in elke uitzending is er veel ruimte voor nieuw talent! Click Track is de ene week live te beluisteren. De andere week hoor je een herhaling.

Click Track songwriting competition