Pakjesavond betekent cadeautjes uitpakken, surprises uitdelen, sinterklaasgedichten voorlezen, pepernoten en chocoladeletters eten en... afstemmen op Midvliet FM.

Omroep Midvliet helpt zaterdag 5 december met het uitpakken van de surprises en cadeaus en zorgt alvast voor de leukste Sinterklaasmuziek in aanloop naar jouw pakjesavond. Wil jij iemand op een originele manier verrassen? Dat kan met een Sinterklaasgedicht op de radio! Mail jouw gedicht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. dan komt jouw gedicht voorbij in de uitzending.

Sint Top 3
In ‘Midvliet Pakt Uit’ hoor je de leukste Sinterklaasmuziek om helemaal in de stemming te komen voor pakjesavond. In de loop der jaren zijn er heel veel Sinterklaasliedjes gemaakt, maar welke hits zijn het populairst in Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Wassenaar? Jij bepaalt welke nummers gedraaid worden in het programma. De meest aangevraagde nummers vormen samen de Midvliet Sint Top 3.

Maak pakjesavond nog gezelliger en stem zaterdag 5 december van 15.00 tot 17.00 uur af op Midvliet FM voor de mooiste gedichten en de leukste Sinterklaasmuziek. De presentatie is in handen van Karin van der Spek en Daniëlle van der Spek.

07 Sint en de Pieten

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz, 107.9 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo analoog: 92.9 Mhz
Ziggo digitaal: 916
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
Of via de livestream