Op zondag 24 januari om 13:30 uur komt Adriaan Huijnen naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single te laten horen. Adriaan Huijnen uit Nijmegen is een jongen die geniet van het leven en geniet van het levenslied.
“Mijn single ‘Niemand is zo mooi als jij’ is alweer de vierde die ik dit jaar uitbreng en gaat over dat liefde het mooiste is wat je kan hebben op de wereld iets dat met geld niet te koop is. Iets wat je alleen met je hart kan voelen”, aldus Adriaan Huijnen.

Adriaan Huijnen is al enige tijd goed aan de weg aan het timmeren, zo werden zijn vorige singles door vele radiostations in zowel Nederland als België goed opgepakt. Alle reden voor deze spontane Nijmeegse zanger om wederom de studio van Dutch Artist Music in te gaan en samen met producer Dave van Well een prachtproduct te maken. Er is ook een passende clip erbij gemaakt door zijn vaste clipmaker Robert Vegt van Robert RTV Media. Naast het zingen is Adriaan Huijnen in het dagelijkse leven werkzaam in zijn eigen bedrijf als steigerbouwer; gelukkig gaat dit werk in deze coronatijd wel door.

Op zondag 24 januari om 13:30 uur kun je nader kennismaken met Adriaan Huijnen en natuurlijk hoor je zijn muziek.

Adriaan Huijnen 1