Op zondag 31 januari om 13:30 uur komt zanger Marius uit Medemblik naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Maak het leven maar mooi’ te laten horen.
Marius die begin november is gestart met een nieuw team, wilde heel graag snel met een nieuw nummer komen. Dit nummer heeft hij nog opgenomen bij zijn vorige producer maar wordt uitgebracht onder het label van zijn nieuwe producer Martin Sterken Producties.

“Mijn grote voorbeeld Jannes begon ooit bij deze studio en was een droom van mij om daar ook ooit mijn nummers te mogen opnemen. Ook valt dit samen met het beëindigen met de samenwerking van mijn vorige management. Dus twee vliegen in één klap”, aldus een trotse Marius.

Marius timmert lekker aan de weg. Hij is ooit begonnen als chauffeur en geluidsman van artiesten en als hem dan gevraagd werd om een liedje te zingen deed hij dit met liefde en plezier.
Sinds 2018 begon hij meer te zingen in cafés en in 2019 bracht hij een cover uit. Deze cover was van Jannes: ‘Griekenland’ en dat smaakte naar meer.


Marius 1