Op woensdag 27 januari in Midvliet Actueel besteden we onder meer opnieuw aandacht aan de coronacrisis.

Dit zijn de onderwerpen van de uitzending:
- een uitgebreid gesprek vraaggesprek met Annette de Boer, directeur van de GGD Haaglanden over de dagelijkse gang van zaken bij de vaccinaties en de testlocaties;
- burgemeester Klaas Tigelaar vertelt hoe de invoering van de avondklok in Leidschendam-Voorburg is verlopen en we praten ook met de burgervader over de gemeentelijke voorbereidingen op de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart, waar door de coronacris veel meer bij komt kijken;
- de andere burgemeester, Leendert de Lange van Wassenaar legt woensdag een krans bij het joodse Holocaust-monument in Kerkehout: de burgemeester blikt terug op dit herdenkingsmoment.
- we nemen een duik in de geschiedenis van de avondklok: tv-verslaggever Wijnand Krabman praat met de lokale historicuskenner Idsard Bosman over de rol van de avondklok tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Midvliet Actueel is er woensdagavond 27 januari live tussen 20.00 en 21.00 uur. De herhaling is donderdagochtend 28 januari tussen 08.00 en 09.00 uur en tussen 17.00 en 18.00 uur. 
Midvliet Actueel is een productie van Hans Biard (redactie en presentatie) en Robert de Bok (techniek)..
De interviews zijn ook later terug te beluisteren via: Midvliet Actueel - Midvliet.nl | Radio | Televisie | Online.