Op zondag 28 februari om 12:30 uur komt William Kruizinga naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Wij horen bij elkaar’ te laten horen.
Een nummer dat past bij zijn privésituatie.
William: “Dit liedje ‘Wij horen bij elkaar’ is geschreven voor mijn vrouw, want zij is diegene die mij altijd steunt en alles voor mij regelt (van artiestenavond tot boekingen) en ze brengt me overal naar toe voor optredens en interviews. Op deze manier wil ik mijn vrouw bedanken voor alles wat ze doet voor mij, haar steun in mijn carrière en mijn leven daarom horen wij bij elkaar.”

William Kruizinga, afkomstig uit het mooie Venray is sinds 2018 bezig in het artiestenwereldje en heeft een keuze gemaakt om een andere weg in te slaan. Niet omdat hij ontevreden was bij zijn oude producer en studio, maar hij wilde een andere koers varen en ging op zoek.

“Ik raakte in contact met Piet Ponsen; hij bood mij hulp en verwees mij naar de Leico Music studio van Peter van Kesteren. We hebben contact gelegd en een afspraak volgde. Toen ik daar kwam voelde ik mij gelijk thuis en op mijn gemak en zij snapten mijn wens en mijn muziek.”

William Kruizinga