Op 28 februari op 13:30 uur is Lars de graaf in de studio van Midvliet. Hij komt zijn tweede single laten horen. Zijn nieuwe nummer ‘Huilen doe Jij niet meer’ gaat over zijn zoontje.
Lars: “Mijn zoon betekent alles voor mij, het liedje moest gaan over de liefde die ik krijg van mijn zoontje, en hoe snel hij opgroeit. Met behulp van Roy Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn, die de tekst maar ook de muziek heeft gemaakt, zijn we tot dit mooie liedje gekomen en ben er super blij mee!”, aldus Lars de Graaf.

Lars de Graaf geboren en getogen in Deventer is een zanger die wel vanaf kleins af aan al zingt met veel plezier, maar nog maar kort echt als artiest wat meer bekendheid krijgt. Hij is Nederland aan het veroveren en dan komt ineens de coronatijd om de hoek kijken en komen optredens stil te liggen. Toch wilde Lars de Graaf, nadat zijn debuutsingle in 2018 ‘Voel je dan niet’ goed scoorde in Nederland, nu komen met een tweede eigen single en dook dus de studio in. De naam van zanger Lars de Graaf kent u wellicht nog niet, omdat hij nog niet zo lang bezig is. Maar is nog jong en heeft een mooi stemgeluid waar we dan ook nog veel van gaan horen.

Lars de Graaf