Op woensdag 21 april tussen 18:00 en 19:00 uur staat er weer een muzikale uitzending van Click Track gepland.  Dit is een herhaling van de uitzending van woensdag 14 april.
Het programma is niet alleen een waardevolle informatiebron voor muzikanten maar biedt ook een mooi platform voor nieuw talent.

In deze uitzending zijn de winnaars van de eerste en tweede songwriter-wedstrijd Jay in den Bosch en Anique Nazloomian te gast. Jay is inmiddels gestart met een producersopleiding en Anique komt met haar eerste single.
Natuurlijk zingen zij live in de uitzending en praat presentatrice Marian met deze talenten over hun muzikale carrières. De moeite waard dus om weer te gaan luisteren!

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdag tussen 18:00 tot 19:00 uur bij Midvliet FM. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma.

Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant! Click Track is de ene week live te beluisteren. De andere week hoor je een herhaling.

Anique Lazloomian
                                                         Anique Nazloomian

Jay in den Bosch
                                                         Jay In den Bosch