Op zondag 18 april om 12:30 uur komt Randy Blommaert naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Ik verlang zo naar jou’ te laten horen. Het is de vijfde single van deze 30-jarige zanger uit Leiden. Het nummer is tot stand gekomen bij het horen van de welbekende wereldhit 'Jarusalema’.

“De muzikale klanken en het ritme brachten mij op ideeën, waardoor ik bij mijn producer ben langsgegaan om dit te bespreken. In deze tijd van lockdown en het gemis van vele dierbaren, wilde ik hierop mijn gevoelens verwoorden. Ik gaf aan een nieuw nummer te willen maken dat over liefde, weerzien en gemis zou gaan. De muzieklijnen mochten wel herkenbaar blijven, maar met eigen interpretatie.”

Het proces is van start gegaan, waarbij boven verwachting ‘Ik verlang zo naar jou’ ontstond. Een lied dat door iedereen omarmd kan worden. Of je nou vlinders hebt en verlangt naar die ene grote liefde, of verlangt naar oma en opa waar je al maanden niet heen kunt vanwege de covid tijd. Je kunt het liedje op je eigen manier interpreteren.

Op 24 december 1990 is Randy Blommaert geboren in Zeeuws-Vlaanderen.
Randy nam op 10-jarige leeftijd door het nummer ‘Ik zing dit lied voor jou allee’ te zingen, de eerste prijs op een talentenjacht in ontvangst. Het publiek raakte geëmotioneerd doordat Randy een bos bloemen bracht naar zijn oma die op dat moment in het publiek zat. Randy is op 16-jarige leeftijd van Zeeuws-Vlaanderen verhuisd naar Leiden, waar het gevoel om op de bühne te staan steeds sterker werd.

Randy Blommaert 1