Op zondag 30 mei om 13:30 uur ontvangt Midvliet FM in Kakafonie een trio: JBJ. Het nieuwe nummer van J(effrey)B(as)J(Jeroen) heet ‘Zolang het nog mag’.
Na het succesvolle akoestische nummer ‘Leun op mij’ dat zij in februari 2021 uitbrachten als eerbetoon aan de zorgverleners komen de muzikanten Jeffrey Oud, Bas Berkhout en Jeroen Aker met dit prachtige akoestische nummer ‘Zolang het nog mag’.

De drie heren, op dit moment werkend onder de artiestennaam JBJ, zijn al sinds de uitbraak van het coronavirus lekker bezig om mooie akoestische muziek te maken. Dat ze dat kunnen, laten ze horen door live in de studio van Midvliet te spelen tijdens het interview.

Dat leverde ook twee heel bijzondere eigen producties op. Te beginnen met ‘Leun op mij’ van Ruth Jacott, waar zij een aangepaste tekst op maakten om zorgverleners te bedanken voor hun tomeloze inzet. En dan nu het nummer ‘Zolang het nog mag’, waarbij zij een prachtige videoclip aan het strand bij het kampvuur hebben gemaakt.
Het verhaal in deze single vertelt eigenlijk wat zij gewoonweg doen, muziek maken en zoals de titel al vermeld, doen zij dit zolang het nog mag.

JBJ 1