Op zondag 9 mei om 13:30 uur is Benno van Vugt te gast in Kakafonie om zijn nieuwe plaat ‘Hatseflatse’ te laten horen.
In een grote camper, zingend in een bubbelbad; een speelfilm vol met hilarische fragmenten die perfect passen bij het nummer vol met humor.

Als een enorme olievlek breidt de populariteit van zanger Benno van Vugt zich steeds verder uit. De Tilburgse zanger heeft wederom een kneiter van een nieuwe single gemaakt met de opmerkelijke titel ‘Hatseflatse (daar word ik Foxwild van)’.
Als fan van het tv-programma ‘Massa is Kassa’ hoorde Benno de kreet ‘Hatseflatse’ en dacht meteen: ”hier wil ik een plaat van maken.” Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman dook hij de studio in en maakten ze een ontzettend commerciële feestplaat die je na één keer al voluit mee kan zingen.

“De tent staat meteen op zijn kop bij de eerste beat!” zegt Benno van Vugt lachend na de try-out die hij op Koningsdag deed bij Omroep Brabant, waar hij wekelijks op de radio te horen is in een populair ochtendprogramma. Ook de videoclip van deze knallende feestplaat is er eentje die je absoluut moet zien! Benno zit in een grote camper, zingend in een bubbelbad, en maakt ondertussen allerlei avonturen mee. De clip is een kleine speelfilm geworden die vol zit met hilarische fragmenten die perfect passen bij het nummer dat ook vol met humor zit.

Benno van Vugt