Op maandag 24 mei (tweede pinksterdag) om ongeveer 13:15 uur is de gelegenheidsformatie Saint Grenadine & The Vincents te gast in de pinkstereditie van Kakafonie. Deze gelegenheidsformatie, ontstaan in Leidschendam-Voorburg, heeft een lied geschreven ten bate van de crowdfundingsactie voor Sophie.
In deze gelegenheidsformatie komen we onder meer leden tegen van de lokale formatie The Redstone Circus.

De gelegenheidsformatie Saint Grenadine & The Vincents zal in Kakafonie live het nummer ten gehore brengen en vertellen over de actie voor Sophie. Er is twaalfduizend euro nodig voor een hulphond. Ruim achtduizend euro is al binnen; de laatste loodsjes wegen soms zwaar.

Sophie heeft anorexia, autisme, depressie en PTSS. De afgelopen jaren heeft ze veel behandelingen bij veel soorten instellingen gevolgd, maar helaas heeft dit niet tot voldoende oplossing geleid. Een hulphond kan Sophie helpen haar leven weer op te pakken.

Sophie: “Een hulphond heeft hoge slagingspercentages en het kan mij een kans geven op een echte toekomst, maar helaas is het zo duur dat ik het uit eigen portemonnee niet allemaal kan betalen. Daarom heb ik jullie hulp nodig, elke kleine bijdrage brengt mij een stapje dichterbij een leven waar ik echt kan leven en niet hoef te overleven.”

Kijk hier voor meer informatie: https://getfunded.nl/campagne/12219-een-hulphond-voor-sophie

Hulphond
                                                               Een hulphond voor Sophie