Op woensdag 30 juni tussen 18:00 en 19:00 uur kun je luisteren naar de herhaling van Click Track van 23 juni. Het programma is niet alleen een waardevolle informatiebron voor muzikanten maar biedt ook een mooi platform voor nieuw talent.

In deze uitzending staan de muzikale zusjes Sunflower & Gina Versteeg ingepland. Sunflower en Gina delen de passie voor muziek en de wil om beroemd te worden. Ze waren te zien bij de blind auditions van The Voice Kids en met succes! Ze kozen voor team ALi B en lieten bij The Battles zien en horen dat ze gemaakt zijn voor de camera’s en het grote podium.

Natuurlijk zingen en spelen zij live in de uitzending en wordt muziek afgewisseld met interessante info. De moeite waard dus om weer te gaan luisteren.

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdag tussen 18:00 tot 19:00 uur bij Midvliet FM. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma.

Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant! Click Track is de ene week live te beluisteren. De andere week hoor je een herhaling.