Op 14 juli tussen 18:00 en 19:00 uur kun je luisteren naar een muzikale uitzending van Click Track. Dit is de herhaling van woensdag 7 juli

Dit is een muziekprogramma van Marian Pijnaker waarin de ins & outs van de muziekindustrie worden belicht. Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant.

Door de komst van programma's als 'The Voice of Holland' en 'Holland's got Talent' melden zich steeds meer zangers en zangeressen aan die dromen van een grote toekomst in de muziekindustrie. Naast talent is het heel belangrijk om vanuit een goede basis toe te werken naar een succesvolle carrière, maar hoe werkt dat nu eigenlijk…

'Click Track' geeft antwoord op de vele muziek gerelateerde vragen. Denk hierbij aan onderwerpen als; talentenjachten, poppodia, festivals, organisatiebureaus, componisten, tekstdichters, producers, opnamestudio's, cd releases enz.
Denk je dat je vanuit jouw organisatie een mooie bijdrage kunt leveren aan het programma? Meld je dan vooral aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Natuurlijk kan ook nieuw talent kan zich aanmelden voor één van de uitzendingen want bij Click Track krijgen zij een mooi podium (nieuw talent wordt verzocht een recente opname mee te sturen).

Het programma is wekelijks te beluisteren op woensdag tussen 18:00 en 19:00 uur bij Midvliet FM (de ene week live en de week daarna de herhaling). De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma.