Op zondag 11 juli om 12:30 uur ontvangt Midvliet in het programma Kakafonie zanger Berend Riemersma.

Berend Riemersma is 26 jaar en afkomstig uit het Friese Jirnsum. In het dagelijks leven is hij werkzaam op de buitenschoolse opvang. Hij heeft ontzettend veel hobby’s, maar zijn grootste passie is muziek.
Het begon allemaal als frontman bij de door vrienden opgerichte band No Matter. In 2014 is de band gestopt en kwam zijn eerste muzikale ervaring tot een einde. Maar dit einde betekende ook het begin van iets nieuws. Berend ging verder als soloartiest en speelde met zijn gitaar op allerlei verschillende gelegenheden. Naast solo treedt hij ook samen met Lotte Boersma op. Hij ontmoette haar eind 2015.

Samen met Sytse Broersma van De Kast heeft hij zich muzikaal ontwikkeld en zijn er een EP en zes singles verschenen, waarvan één met Lotte Broersma.

Eind dit jaar zal zijn debuutalbum verschijnen ‘Wait For Me’ met elf eigen geschreven nummers en een cover van Frans Bauer.
De nieuwe single van Berend Riemersma is ‘Let us dance’. Het is een vrolijk nummer die gaat over de liefde, je wordt betoverd door iemand, je droomt weg bij de manier hoe ze danst en naar je kijkt.


Berend Riemersma LetUsDance