Op zondag 25 juli om 12:30 uur komt Iwan Bockkom naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Dit is ons lot’ te laten horen.

Iwan Bockkom, bekend van zijn singles ‘Vier je kerst met mij’ en ‘In het oog van de wind’, lanceerde onlangs zijn nieuwste single ‘Dit is ons lot’. De tekst heeft Iwan geschreven met Jeroen Man en de muziek wederom met Duncan Laurence. “Mijn naam is Iwan Bockkom en zingen is van kinds af aan mijn lust en mijn leven. Bij het kiezen van een opleiding, koos ik voor zekerheid. Nu ik ouder ben, merk ik dat muziek toch echt mijn grote liefde is. We bewandelen allemaal onze eigen weg, in ons eigen tempo. Ik ben ontzettend blij dat ik nu vol trots durf te zeggen wie ik ben en waar ik gelukkig van word.”

Met de kerstsingle ‘Vier je kerst met mij’, geschreven met Songfestivalwinnaar Duncan Laurence, was Iwan in december 2020 voor het eerst voor een groot publiek zowel online als ook op landelijke radio en tv te zien en te beluisteren. Hoogtepunt voor Iwan was het televisieoptreden in de kerstspecial van AVROTROS en SterrenNL.

“Ik vind het heerlijk om ballads te zingen, maar in vrolijke uptempo songs kun je weer heel veel positiviteit en energie kwijt” zegt Iwan. ‘Dit is ons lot’ is zo’n vrolijk, positief, energiek uptempo nummer. Het gaat over verliefdheid en dat je soms iemand tegenkomt en alles klopt. Je voelt in iedere vezel van je lichaam dat het goed is. Iwan haalde voor dit nummer inspiratie uit hits als Hometown glory en Rumour has it van Adele en uit Nederlandse artiesten als de Dijk en Marco Borsato.

Iwan Bockkom Dit Is Ons Lot